Välkommen till ISAB i Jönköping

Ställ en fråga till oss via formuläret nedan eller kontakta oss direkt för att
få svar på dina frågor om isolering med lösull. Det kostar inget att fråga oss.

Thomas Johansson

Jönköping – Västra Götaland och Jönköpings län

Telefon

ISAB Isoleringsspecialisten
Telefon(växel): 036-126 200

BESÖKSADRESS:

ISAB Isoleringsspecialisten
Björnebergsvägen 120
564 91 Bankeryd

Postadress: Box 521,57225 Oskarshamn

Mail:

thomas@isabisolering.com
Vi försöker svara på epost inom 24h.

Våra tjänster i Jönköping

Vi utför olika typer av isoleringsarbeten i Jönköping och omnejd. Vår specialitet är takisolering och vindisolering med lösull. Materialet som används är stenfiber, cellulosafiber och glasfiber. Isolering av tak och vind är en beprövad metod som kan sänka hushållets energikostnader. Vi utför även täthetsprovning (provtryckning) inom Jönköpings län. Dessa provningar säkerhetsställer tätheten i hus. Vid nybyggnation är det extra viktigt att genomföra en täthetsprovning.

Här hittar du oss i Jönköping

Vi har kontor och lager i Bankeryd, strax utanför Jönköping, i det som lokalt är känt som “gamla Bankeryds Trä”. Härifrån kör vi i första hand jobb i Jönköpings län (Aneby, Eksjö, Gislaved, Gnosjö, Habo, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vaggeryd, Vetlanda, och Värnamo kommun), delar av Västra Götaland (Borås, Falköping, Grästorp, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Sotenäs, Svenljunga, Tibro, Tidaholm, Tranemo, Töreboda, Ulricehamn, Vara och Vårgårda kommun) samt delar av Kronobergs län (Ljungby och Markaryd kommun). Ibland möter vi även våra kollegor från andra orter så som Växjö kommun.

Vi lagerhåller Paroc lösull (stenull), Knauf Supafil Frame (glasull) och Ekofiber Vind (cellulosa). Vi har dessutom ett urval av kringprodukter som vindavledare, tätningstejp, Paroc isolering i skivor och rullar, Bison vinskydd och Bison ångbroms, med mera.

Notera att vi inte alltid finns på plats och bemannar kontoret. Slå en signal så avtalar vi ett möte.

Ställ en fråga till oss


    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
    Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.