Utsugning av lösull

Lösullsisolering går att använda på många olika områden i såväl nybyggnationer som tillägg i gamla hus. Sprutisolering med lösull ger en effektiv isolering och är en enkel metod att arbeta med, det är framför allt detta som har gjort att det idag är ett av de allra vanligaste sätten att isolera på. Arbetet för en normalstor villa klaras av på under en dag inklusive eventuella kompletteringsarbeten.

Vind

Vind

Krypbara vindsutrymmen

Utsugning av lösull

Allt fler av de fastigheter som renoveras, byggs om, eller rivs, är redan isolerade med lösull. Därför har utsugning av befintlig lösullsisolering på vindsbjälklag blivit en allt vanligare del av lösullarbetet. Beroende på förutsättningarna kan lösullen antingen återvinnas och sugs då i säck, eller slängas och sugs då direkt i container. Det är en mycket smidig och lönsam åtgärd för både plånboken och miljön.

Utsugning av lösull är en process som ska utföras av proffs, eftersom det kan vara farligt att försöka göra det själv om du inte har rätt verktyg och utrustning. Utsugningen kräver en kraftfull vakuumutrustning som kan suga upp stora mängder lösullsisolering på kort tid.

Utsugning genomförs oftast vid renovering, större ventilationsarbeten eller vid kontroll av vattenläckage. Vi kan även genomföra utsugning av andra isoleringsmaterial med liknande egenskaper som lösull.

Referensprojekt för utsugning av lösullsisolering i fastigheter.

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET NEDAN ELLER
RING OSS PÅ 0491-105 20 


    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
    Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.