Om ISAB Isoleringsspecialisten

Vi på ISAB har sprutisolerat vindar med lösull sedan 1979.

Historik

ISAB bildades 1979 som ett av de första företagen i Sverige som sysslade med lösullsisolering av vindsbjälklag. Då arbetade vi även med rörisolering, undertaksmontering, plåtarbeten odyl.

På den tiden arbetade vi under namnet Oskarshamns Isolering och Plåt. När vi i mitten av 80-talet renodlade vår verksamhet till lösullsisolering ändrade vi företagsnamnet till ISAB Isoleringsspecialisten. Detta gjordes beroende på att vi nu arbetade i ett betydligt större distrikt av Sverige.

Vilka är vi?

Vi på ISAB har sprutisolerat vindar med lösull sedan 1979. Vi har hela tiden använt oss av PAROC® stenull (lösull) som vårt huvudsakliga isoleringsmaterial men erbjuder även lösull av glas (Knauf) och träfiber (Ekofiber och Termoträ) för att kunna erbjuda den optimala lösningen för alla våra kunder. Samtliga lösullsmaterial som vi erbjuder är typgodkända eller CE-märkta. De kan med fördel användas vid isolering av plana bjälklag, snedtakskonstruktioner, mellanbjälklag, golvbjälklag samt väggar. Vi har sju lastbilar verksamma i södra och mellersta Sverige. Vi arbetar med både nybyggnation och tilläggsisolering av äldre fastigheter. Våra jobb kontrolleras av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Vi är certifierade enligt Behörig Lösull och är medlemmar i lösullsentreprenörerna. Vi samarbetar med PAROC®, Knauf, Ekofiber och Termoträ. Vi har under våra dryga 40 år i branschen knutit många kontakter med byggare runt om i södra Sverige och levererar idag lösull åt fler än 500 återkommande kunder.

FYLL I FORMULÄRET NEDAN
..... Eller ring oss på 0500 - 10 20 50


    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
    Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.