Knauf Supafil Frame lösull är en obunden, blåsisolering av glasfiberull utformad med optimala väremegenskaper och utmärkt täckning och blåsegenskaper.

Isolera med Knauf lösull

SPRUTISOLERING MED GLASULL FÖR OLIKA BEHOV OCH UTRYMMEN

KNAUF LÖSULL – APPLIKATIONER

Knauf Supafil Fram lösull är ett godkänt isoleringsmaterial för öppna vindsutrymmen och slutna konstruktioner som garanterar snabb installation med hög effektivitet. För installation av Supafil Frame i slutna konstruktioner kan man använda plastfolie, olika typer av ångbromsar eller speciella dukar. Supafil Frame är lämpligt för både nya och redan existerande byggnader.

KNAUF LÖSULL – EGENSKAPER

Knauf lösullsisolering sprider sig effektivt in i svåråtkomliga hörn och utrymmen som traditionella isoleringsplattor eller mattor inte kan nå. Denna flexibilitet möjliggör att materialet omsluter hinder, fyller utrymmen helt och omsveper rör samt kablar. Det skapar en robust barriär mot värme och ljud. Denna isolering är idealisk för utrymmen med oregelbundna dimensioner och överträffar konventionella material i prestanda. Snabbheten och enkelheten i installationen är särskilt fördelaktig i breda eller tjocka vägg utrymmen, där man annars skulle behöva använda flera lager av traditionella isoleringsskivor.

FÖRDELAR MED KNAUF LÖSULL

En av de mest framträdande fördelarna med Knauf lösull är dess flexibilitet i användningen. Den är lämplig för allt från att isolera öppna vindar till att fylla väggkonstruktioner, både i nya byggnader och vid renoveringar av befintliga strukturer. Dessutom bidrar dess akustiska egenskaper till att skapa tystare och mer bekväma inomhusmiljöer, genom att effektivt dämpa ljudöverföring mellan rum och våningsplan.

För de som värdesätter hållbarhet är Knauf lösull ett utmärkt val. Genom att använda en stor del återvunnet glas vid tillverkningen bidrar den till att minska avfall och användning av nya råvaror, vilket understödjer byggbranschens strävan mot mer hållbara byggmetoder och material.

Produktuppgifter

Täthet (kg/m3) Vinkelvariation(°) Värmeledning (W/mK) Applikation
12 0 – 15 0.042 Öppen vind
19 0 – 25 0.038 Slutna utrymmen med reglar
23 0 – 90 0.036 Slutna utrymme med regel och regelväggar
26 0 – 90 0.034
30 0 – 90 0.033

Vill du veta mer om Knauf Supafil Frame Lösull?

Vi har samlat nyttig produktdokumentation om denna typ av lösull i ett antal nerladdningsbara dokument. Du kan också läsa mer om Knauf Supafil Frame på Knaufs hemsida.

Kan vi hjälpa dig?

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET NEDAN ELLER
RING OSS PÅ 0491-105 20 


    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
    Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.