Knauf Supafil Frame lösull är en obunden, blåsisolering av glasfiberull utformad med optimala väremegenskaper och utmärkt täckning och blåsegenskaper.

Isolera med Knauf lösull

Sprutisolering av återvunnen glasull för alla krav och utrymmen

Applikationer

Knauf Supafil Fram lösull är en typgodkänd vindsull för isolering av öppna vindar, som erbjuder en snabb installation och hög prestanda. -Blow-in-Blanket® System (BIBS) är en patenterad process som består av Supafil Frame som blåses in bakom ett speciellt nätmaterial. Supafil Frame kan användas i både nya och befintliga konstruktioner. Här kan du läsa mer om isolering i nyproduktion, tilläggsisolering av vindar eller tilläggsisolering av vind.

Egenskaper och fördelar med Knauf lösull

När du sprutisolerar med Knauf lösull hittar ullen in i vrår och vinklar som skulle vara svåra att komma åt med skiva eller matta. Lösullen letar sig förbi hinder och fyller alla glipor och tomrum samt lägger sig runt rör och kablar. Det skapar en värmebarriär med utmärkt värme och akustisk prestanda. Det är även en utmärkt isoleringsprodukt vid ovanliga mått. Lösull erbjuder inte enbart en högre prestanda, installation går också snabbare, inte minst i breda hålrum och tjocka väggar där flera lager av traditionella isoleringsskivor normalt skulle ha använts.

Produktuppgifter

Täthet (kg/m3) Vinkelvariation(°) Värmeledning (W/mK) Applikation
12 0 – 15 0.042 Öppen vind
19 0 – 25 0.038 Slutna utrymmen med reglar
23 0 – 90 0.036 Slutna utrymme med regel och regelväggar
26 0 – 90 0.034
30 0 – 90 0.033


Vill du veta mer om Knauf Supafil Frame lösull?

Vi har samlat nyttig produktdokumentation om denna typ av lösull i ett antal nerladdningsbara dokument. Du kan också läsa mer om Knauf Supafil Frame på Knaufs hemsida.

Kan vi hjälpa dig?

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET NEDAN ELLER
RING OSS PÅ 0491-105 20 


    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
    Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.