Tilläggsisolering med lösull

Lösullsisolering går att använda på många olika områden i såväl nybyggnationer som tillägg i gamla hus. Sprutisolering med lösull ger en effektiv isolering och är en enkel metod att arbeta med, det är framför allt detta som har gjort att det idag är ett av de allra vanligaste sätten att isolera på. Arbetet för en normalstor villa klaras av på under en dag inklusive eventuella kompletteringsarbeten.

Vind

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Vägg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Bjälklag

Mellanbjälklag och golvbjälklag

Tak

Alla former av tak inklusive snedtak

Vind

Vind

Krypbara vindsutrymmen

Bjälklag

Bjälklag

Mellanbjälklag och golvbjälklag

Tilläggsisolering

Vi arbetar både med isolering av nya byggnader och tilläggsisolering av befintliga. Tilläggsisolering utförs på vind, tak och i golv. Arbetet för en normalstor villa klaras av på under en dag även om vi gör kompletteringsarbeten.

Kompletteringsarbeten på vindsbjälklag. Exempelvis montage av luftspalter för att tillgodose takfotsventilation, byggnation av brädgångar på vindsbjälklag med mera. Vi har material och erfarenhet som gör att vi ordnar tilläggsisolering av vind och tak snabbt och effektivt med hög kvalitet.

Att tilläggsisolera golv eller mellanbjälklag är lite mer komplext än att tilläggsisolera krypbara vindsutrymmen. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss för med information om hur man skulle kunna gå tillväga i just ert fall.

Tilläggsisolera och spara

Att man sparar energi om man isolerar är knappast någon nyhet men visste du att du genom en tilläggsisolering kan sänka dina uppvärmningskostnader upp till så mycket som 25 procent? Det allra mest effektiva tilläggsisoleringen får du om du isolerar vinden, men tilläggsisolering av golv, väggar och snedtak är naturligtvis också mycket effektivt.

Vill du spara onödiga kostnader samtidigt som du är klimatsmart? Kontakta oss så hjälper vi dig att nå dit!

Vi genomför kostnadsfria förbesiktningar och lämnar givetvis offert.
Välkommen till oss på ISAB – ditt självklara val när det gäller tilläggsisoleringar!

Mindre problem med istappar

Ett vanligt problem för många flerbostadshus är att det lätt bildas stora istappar under taket på vintern. De kan vara en fara för såväl boende som förbipasserande. När du tilläggsisolerar ditt tak bidrar detta inte enbart till lägre energikostnader och ett jämnare inomhusklimat, problemet med istappar minskar också.

Lösull som material för tilläggsisolering

Lösull är ett vanligt och effektivt material för tilläggsisolering i hemmet. Det är tillverkat av återvunnet papper eller glasfiber som har behandlats för att göra det brandsäkert och motståndskraftigt mot fukt. Ekofiber är en ledande leverantör av lösull för tilläggsisolering. Vi använder oss mestadels av produkten Ekofiber Vind, som kan sprutas både på plana bjälklag och i slutna konstruktioner. Här är några fördelar med att använda lösull som isoleringsmaterial:

1. Lätt att installera: Lösull är lätt att installera i befintliga väggar, tak eller golv. Det kan sprutas in i svåråtkomliga utrymmen eller blåsas in med hjälp av en maskin.

2. Bra täckning: Lösull har en hög täthet och kan fylla ut alla små utrymmen och hålrum. Detta hjälper till att förhindra luftläckage och minskar därmed värmeförlusten.

3. Ljudisolering: Utöver att förbättra energieffektiviteten kan lösull också bidra till att minska ljudöverföring från utomhusmiljöer. Detta kan skapa en mer bekväm och tystare miljö i ditt hem.

Kan vi hjälpa dig?

KONTAKTA OSS VIA FORMULÄRET NEDAN ELLER
RING OSS PÅ 0491-105 20 


  Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
  Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.

  FYLL I FORMULÄRET NEDAN
  ..... Eller ring oss på 0500 - 10 20 50


   Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
   Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.