Nu öppnar vi nytt kontor i Götene och utökar verksamheten i Skaraborg och Västra Götaland. I samband med detta välkomnar vi Anders Florin som blir ansvarig för den nya verksamheten i området. Anders har många års erfarenhet från isoleringsarbete och de material som vi erbjuder.

– Jag ser fram emot att starta och utveckla det nya kontoret och att återvända till mina gamla hemtrakter i Kinnekulle igen, säger Anders.

Vi på ISAB har 40 års erfarenhet av isoleringsarbeten och använder oss av de mest använda och beprövade lösullsmaterialen på marknaden. Samtliga material är typgodkända eller CE-märkta och kan användas vid isolering av plana bjälklag, snedtakskonstruktioner, mellanbjälklag, golvbjälklag samt väggar. Vi är certifierade enligt Behörig Lösull och våra jobb kontrolleras av Garbo. En garanti och trygghet för dig som kund.

Att isolera eller tilläggsisolera din fastighet med lösull, är en av de billigaste och mest energisparande åtgärderna du kan göra. Läs mer om våra tjänster och material eller kontakta oss direkt om du vill veta mer, vi erbjuder kostnadsfri rådgivning.

ISAB kontoret i Götene hittar du på adressen ”Torget 1”. Anders nås på telefon 0723–95 09 88 eller via mail anders@isabisolering.com

Välkommen!